Katalogová cena | Rabat | Velkoobchodní cena | ||
---|---|---|---|---|
tabletový stravovací podnos ThermoLINE, thermoline tabletový podnos neutrální | 3% | 2 544,– | ||
Uvedené ceny jsou bez 21% DPH |
Tabletový systém Thermoline - pro výdej, přepravu naporcovaných jídel v teplém stavu z kuchyně k pacientovi uvnitř budovyv nemocnicích, domovech důchodců, ústavech …
- základní sestavu Thermoline tvoří izolovaný box s polyuretanu (vrchní a spodní díl) uvnitř s mískou na polévku s víčkem, talířem s plast víčkem na hlavní jídlo a mískou na přílohu nebo omáčku a také plast držák karet na jméno pacienta s magnetickou úchytkou. Polévková míska s víčkem omezuje vylití polévky. Salátová míska je bez víčka
Možnost dokoupit sklokeramický podnos 530×370 mm s výliskem na tablet proti posunu
Neutrální : teplota jídla se udržuje pouze v izolovaném tabletu do kterého se vloží horké jídlo a předehřáté porcelanové nádobí při teplotě min.85 C Teplé jídlo vydrží díky izolačním vlastnostem tabletu v závislosti dle venkovní teploty a doby do konzumace jídla ( viz.přloha teplotní křivka ). Bez dodatečného ohřevu.
Porcelánové nádobí se předehřívá na teplotu 85° C – 90° C, polévka a hlavní jídlo se vkládá do tabletu při minimální teplotě 85° C.
Příklad procesu výdeje jídel ve starvovácích podnosech :
- na pracovním stole určeném k porcování , plnění stravovacích podnosů z výdejních vozíku porcujeme teplé jídlo a předehřáteho nádobí . Talíře předehříváme např. v vozíku na ohřev talířů EPT 2 ( s kapacitou 2× po 50 talířů ) a mísky předehříváme v vozíku s ohřevem na mísky ( čtvercové koše na uložení mísek).
Po naplnění stravovacích podnosů rozvoz můžeme zajistit v regálových vozících NET ( pro neutrální tablety) nebo ve vozících TTV-O A s napájením na 230 V pro tablety s aktivním ohřevem.
Po následném výdeji a umytí , tablety uskladníme např. do regálového vozíku RV
Základní sestava tabletového systému THERMOLINE se skládá z izolovaného víka a izolovaného spodního, který má prolisy pro uložení misky na polévku, talíře na hlavní jídlo a misky na salát. Tablet Thermoline se používá v kombinaci s porcelánovým nádobím, které má ploché dno. Do tabletového systému se používá polévková miska s osazením a víčkem omezujícím vylití polévky, talíř pro hlavní jídlo s víčkem, salátová miska bez víčka a karta diet.
Použití:
Plastový izolační tabletový systém THERMOLINE se v kombinaci s porcelánovým nádobím s polypropylenovými víčky používá k uchovávání a přepravě již naporcovaného jídla. Porcelánové nádobí (talíř a miska na polévku) se předehřívá na teplotu +85 °C až +90 °C, hotový pokrm se vkládá při teplotě min. +85 °C. Při dodržení uvedených podmínek zůstává jídlo teplé až po dobu 45 min.