596 413 589 737 845 867 promosalfa@email.cz

gastro e-shop zásilkový internetový obchod

  • úvodní stránka
  • košík

    Úvodní stránka PŘEPRAVA jídel jídlonosiče - tabletové podnosy tabletový stravovací podnos ThermoLINE (Promos Alfa)

    tabletový stravovací podnos ThermoLINE

      Katalogová cena Rabat Velkoobchodní cena  
    tabletový stravovací podnos ThermoLINE, thermoline tabletový podnos neutrální 2 410,– 4% 2 314,–
    tabletový stravovací podnos ThermoLINE, thermoline tabletový podnos s aktivním ohřevem 4 980,– 4% 4 781,–
    Uvedené ceny jsou bez 21% DPH
    tabletový stravovací podnos ThermoLINE

    Tabletový systém Thermoline - pro výdej, přepravu naporcovaných jídel v teplém stavu z kuchyně k pacientovi uvnitř budovyv nemocnicích, domovech důchodců, ústavech …
    - základní sestavu Thermoline tvoří izolovaný box s polyuretanu (vrchní a spodní díl) uvnitř s mískou na polévku s víčkem, talířem s plast víčkem na hlavní jídlo a mískou na přílohu nebo omáčku a také plast držák karet na jméno pacienta s magnetickou úchytkou. Polévková míska s víčkem omezuje vylití polévky.
    Možnost dokoupit sklokeramický podnos 530×370 mm s výliskem na tablet proti posunu

    Dva model y stravovacích podnosů :
    1. neutrální : teplota jídla se udržuje pouze v izolovaném tabletu do kterého se vloží horké jídlo a předehřáté porcelanové nádobí. Teplé jídlo vydrží díky izolačním vlastnostem tabletu v závislosti dle venkovní teploty a doby do konzumace jídla ( viz.přloha teplotní křivka ). Bez dodatečného ohřevu.
    2. s aktivním ohřevem : teplota jídla se navíc udržuje díky dodatečnému dohřívání spodního dílu tabletu na 90 C , který má zabudované topné těleso. Díky tomu je po napojení do sítě transportního vozíku jidlo udržované ve výdejní teplotě.
    Jídlo je také nutno plnit do předehřáteho nádobí a při teplotě min.85 C

    Porcelánové nádobí se předehřívá na teplotu 85° C – 90° C, polévka a hlavní jídlo se vkládá do tabletu při minimální teplotě 85° C.
     
    Příklad procesu výdeje jídel ve starvovácích podnosech :
    - na pracovním stole určeném k porcování , plnění stravovacích podnosů z výdejních vozíku porcujeme teplé jídlo a předehřáteho nádobí . Talíře předehříváme např. v vozíku na ohřev talířů EPT 2 ( s kapacitou 2× po 50 talířů ) a mísky předehříváme v vozíku s ohřevem na mísky ( čtvercové koše na uložení mísek).
    Po naplnění stravovacích podnosů rozvoz můžeme zajistit v regálových vozících NET ( pro neutrální tablety) nebo ve vozících TTV-O A s napájením na 230 V pro tablety s aktivním ohřevem.
    Po následném výdeji a umytí , tablety uskladníme např. do regálového vozíku RV 

    Související zboží

    Foto   Cena od Košík
    tabletový systém Menu mobil

    tabletový systém Menu mobil

    Tabletový systém MenuMobil se používá k transportu a podávaní str…

    3 984,– Detail
    tabletový systém ThermoSET

    tabletový systém ThermoSET

    Systém Thermoset se používá k uchování a přepravě již naporcovaného jídla.
    U tohoto sy…

    2 633,– Detail
    tabletový systém CombiSET

    tabletový systém CombiSET

    Plastový izolovaný tabletový systém Combiset se v kombinaci s porcelánový…

    4 142,– Detail

    © 2011–2021 IMFsoft